Welkom
 bij Rugby Club Haarlemmermeer Hawks

Onze club

Rugby is voor iedereen. Bij RC Haarlemmermeer Hawks vinden wij het belangrijk dat je rugby speelt met veel plezier. Respect, discipline en kameraadschap vormen de kernwaarden van onze Rugby Club. Deze waarden definiëren wie we zijn als club en leiden ons in ons streven naar succes op en buiten het rugbyveld.

Respect:
Respect is een fundamenteel principe in de club. We respecteren niet alleen onze medespelers, coaches, scheidsrechters en tegenstanders, maar ook de waarden van fair play, integriteit en diversiteit. We streven ernaar om een positieve en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

Discipline:
Discipline is essentieel voor succes in rugby en in het leven. We moedigen onze spelers aan om toegewijd te zijn aan hun training, om respect te hebben voor de regels van het spel en om zichzelf te verbeteren op zowel fysiek als mentaal vlak. Door discipline tonen we vastberadenheid en streven we naar continue groei en ontwikkeling.

Kameraadschap:
Teamwork vormt de ruggengraat van onze club. We geloven in samenwerking en het opbouwen van sterke relaties binnen en buiten het veld. Samen streven we naar gemeenschappelijke doelen en ondersteunen we elkaar in elke fase van ons rugby-avontuur.